Helló Augusztus

Hivatalosan az augusztus a nyár utolsó hónapja és a melankóliára hajlamosak már kezdik is siratni a nyarat. De ne tegyük, hiszen dübörög még a jó idő, még annyi mindent tehetünk ez alatt az egy hónap alatt.

A június még alig kezdődött el, de már tova is illant. Ráhangolt a júliusra, bevezette a nyár újra megélhető csodáit. Júliusban aztán mindenki belevetette magát a nyári örömökbe, és csak kapkodtuk a fejünket, hogy melyik programon is vegyünk részt a számtalan közül.

fb_cover.jpg

Talán már te is látod a nyár végét. Talán az őszi esős, nyálkás időjárás is eszedbe jutott már. De ne aggódj, ha eddig utaztál és élvezted a napsugarakat, akkor sem maradtál le még semmiről. Előtted áll még az egész augusztus, amikor akár az életmódváltás is új apropót nyerhet.

Sok-sok hosszú hétvégén élvezhetjük még a kerékpározás élményeit. Ugyan már rövidebbek a nappalok, és hamarabb kezd sötétedni estefelé, de pont ez teszi még szebbé a nyár utolsó hónapját. A lemenő nap fénye a bringaúton, vagy a hangok, a neszek a folyóparton, melyek kötelező kellékei augusztus havának. A természet pedig igazi változatosságot és gyönyörű színeket tartogat majd még nekünk őszre is.


Ha tetszett a cikk, lájkolj minket Facebook-on és iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Forrás: 21napalatt.hu
Fotók: flickr

 

 

Reklámok