Kerékpáros művészeti pályázat • BringArt kiállítás

A Kerékpáros Magyarország Szövetség (KMSZ) művészeti pályázatot hirdet és kiállítási lehetőséget biztosít kortárs művészek számára. Céljuk a kerékpározás témakörét feldolgozó művészek számára különleges kiállítóteret adni a Balaton partján, egy hónapon keresztül.

BringArt kiállítás

Kiállítói helyszín: 8638 Balatonlelle, Honvéd u. 18.

Pályázatokat az integritas@kmsz.hu emailcímre várjuk, pályázni bármilyen művészeti témakörben lehet: szobor, jármű, videoinstalláció, építmény, festmény, nyomtatott grafika, textil, vetítés, gép, zene, multimédia, színházi performance, zenés performance, felolvasás, ruhabemutató, workshop, életképességet növelő oktatás.

BringArt megnyitó: 2019. 04. 27.
BringArt művészeti kiállítás fővédnöke: Németh Lajos

A pályázatotokban kérjük jelöljétek meg a művészeti koncepciótok (mit, hogyan, szeretnétek kiállítani) illetve csatoljatok egy vázlatrajzot.

Fontos: a kiállításnak helyt adó tér jelenleg felújítás előtt áll, tehát a falak színét és mintázatát, illetve a vakolatot, jelentős mértékben átalakíthatjátok. Olajkutat a kertbe, sötétséget világító tornyot a tetőre építeni ér! Balaton-partra nyíló, sátrazásra is alkalmas, tűzrakhelyekkel kiépített vízpartra néző, zárt terület.

A kiállítás sajtó-nyilvános, a kiállított művészeti alkotásokról kép- és hangfelvétel készül, a sikeres kültéri installációknak, állandó köztéri elhelyezést tudunk biztosítani.

Bővebb információ: +36 20 / 277-3984

E-mail: integritas@kmsz.hu

 


Ha tetszett a cikk, lájkolj minket Facebook-on és iratkozz fel YouTube csatornánkra!

 

Cikk: Kerékpáros Magyarország Szövetség (KMSZ)
Fotók: Kerékpáros Magyarország Szövetség (KMSZ)